додому Новини Черкащина Головний тренер "Черкаського Дніпра" не вважає Черкаси футбольним містом

Головний тренер "Черкаського Дніпра" не вважає Черкаси футбольним містом

0

Головний тренер ФК "Черкаський Дніпро" Олександр Кирилюк на прес-конференції після гри з "Кременем" розповів про проблеми клубу. Про це повідомляє ua.футбол.

"Зрозуміло, що команда проявила характер і волю до перемоги для того, щоб зрівняти рахунок у матчі. Сьогодні багато хотілося б сказати. У мене просто немає слів. Я радий, що сьогодні на прес-конференцію прийшла певна кількість людей. Я вам скажу так. Треба було питання ставити набагато раніше, коли тільки закінчився минулий сезон. Ви самі бачили, яка у нас команда насьогодні. У Першій лізі нам буде дуже і дуже важко. Я так думаю, що якби ми почали цю розмову раніше, з боку журналістів, уболівальників, то у нас в місті була б команда сильніша", – розповідає Олександр Кирилюк.

Тренер зазначає, що футболом у Черкасах мають займатися всі, а не тільки Володимир Лашкул – український футбольний функціонер.

"Для черкаського футболу потрібна консолідація всіх людей і напрямків. Тоді в місті буде команда. Я вже багато разів говорив про те, що у нас немає стабільності. Хто мені сьогодні може сказати, що Черкаси –це футбольне місто? Ніхто. Команда сахається то вниз, то наверх потім дереться. Ми повинні прагнути до того, щоб через 5-10 років люди могли з упевненістю сказати, що Черкаси – футбольне місто. Воно ж все за рік не робиться. А про гру я говорити не хотів би. Сьогодні можна тільки подякувати футболістам за те, що вони в цій команді", – додає Кирилюк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаський Дніпро" виборов перемогу в "Кременя".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version