НовиниГоловний податківець Черкащини оцінив роботу свого відомства майже на...

Головний податківець Черкащини оцінив роботу свого відомства майже на трійку

-

- Advertisment -

На території області продовжують діяти підприємства, що працюють у "тіні" та приховують реальну кількість своїх працівників. Про хід легалізації заробітних плат 21 березня, на координаційній нараді розповів начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа.

Найбільшим підприємством-конспірологом є ТОВ "АПК-Сервіс", що працює на Кам’янщині. Протягом тривалого часу підприємство займається веденням сільськогосподарського бізнесу на площі 4,5 тис. га землі.

"Тільки у 2015 році ми якимсь чином змусили їх зареєструвати працівників, і таким чином їхня кількість зросла із 11 до 31. Однак, за нашими підрахунками, на такій площі має працювати не менше ста осіб. Середня заробітна плата на підприємстві – 1700 грн. Ми неодноразово виїжджали туди, створювали робочі групи, але підприємство поводить себе нахабно, і для нас незрозуміла позиція органів місцевого самоврядування, чому вигідно тримати такого підприємця і здавати йому в оренду цю землю", – зазначає начальник Головного управління ДФС в області.

У цьому ж районі є  ТОВ "Агроніка" із площею землі 1,5 тис. га. На підприємстві працює 12 осіб при необхідній кількості 36. Середня зарплата – 1700 грн. За минулий рік підприємство сплатило до бюджету тільки 21 тис. грн, або 11,8% від розрахункової суми.

У Монастирищенському районі на площі ріллі 1,6 тис. га працює ТОВ "Долинка-Агро". Протягом минулого року забезпечено сплату 60 тис. грн, або 20% від розрахункової суми. Кількість найманих працівників – 14 осіб при необхідній чисельності 42.

"Не один рік поспіль органи місцевого самоврядування заключають з ними договори оренди землі. І при цьому звертаються до облдержадміністрації за виділенням коштів на ті чи інші програми. Є резерви, але вони не відпрацьовуються. Я не знімаю відповідальність з фіскальної служби. Я просто ставлю їй оцінку – майже трійку. Але, якщо поставити оцінку райдержадміністраціям, які самоусунулися від роботи, то там навіть і трійки немає. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах майже 350 містян задекларували свої доходи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x