НовиниЧеркащинаГоловний освітянин Черкас перевірив одну із шкіл на готовність...

Головний освітянин Черкас перевірив одну із шкіл на готовність до навчального року (ФОТО)

-

- Advertisment -

Директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Ігор Волошин разом із колегами перевірив черкаську школу №20 щодо готовності до нового навчального року. Про це освітянин повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Тут щe кипить робота: вимощують територію тротуарною плиткою, капітально ремонтують відмостку, дах, фасад. Крім того, вжe замінили останні 76 вікон, облаштували 2 кабінети, а ще один стане студією для малювання. Замість парт сюди вже закупили мольберти. Чимало придбань вдалося здійснити завдяки виділенню бюджетних коштів із розрахунку 300 грн на учня. Так само оновився і кабінет хімії, яким досі завідує вчителька, яка щe вчила мене", – розповідає про свою рідну 20 школу Ігор Волошин.

Освітянин додає, що тепер можливостей у школи значно побільшало, адже раніше кошти доводилося просити у батьків і спонсорів.

"Школа змінюється, розвивається. Попри деякі технічні та господарські зауваження, в новому році учням цієї школи буде комфортніше, ніж у попередньому".

Як повідомляв сайт vikka.ua, із вересня у черкаських школах може збільшитися кількість інклюзивних класів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x