додому Новини Головний медик області попросився на посаду лікаря у санаторій

Головний медик області попросився на посаду лікаря у санаторій

0

Сьогодні на сесії Черкаської обласної ради депутати задовольнили заяву директора департаменту охорони здоров’я ОДА Анатолія Ситника про його переведення на роботу головного лікарня обласного дитячого санаторію "Сосновий бір".

"Три місяці Ситник на лікарняному. Галузь охорони здоров’я надзвичайно важлива, це третина бюджетни коштів. Чому її очолює людина, яка місяцями не ходить на роботу?", – обурилася депутатка Любов Майборода.

Вона зажадала пояснень від голови ОДА Юрія Ткаченка стосовно ситуації навколо Ситника. Зі слів Ткаченка виплило, що в них із Ситником були різні погляди на медичну реформу в області, пише "Дзвін".

"Керівники департаментів ОДА були призначені за поданням Народної ради, яка була створена з активістів Майдану. Зараз, коли відбувається реформа і мова йде про ґрунтовний аналіз, про прийняття рішень… У нас не виникає поки що розуміння того, що ми маємо рухатися в розвитку, а не гальмувати. Ми спілкувалися з Ситником і є власне його бажання, викладене в його заяві, – сказав Ткаченко. – Потрібно бути дуже активним. Сьогодні мені важливо знайти ту людину, яка стане поряд і буде робити ту реформу".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version