додому Новини Головний архітектор Черкас пояснив, чому 12-поверхівка в середмісті – це нормально

Головний архітектор Черкас пояснив, чому 12-поверхівка в середмісті – це нормально

0

У мерії підтвердили надання підприємству "Резиденція Черкаси-1" містобудівних умов та обмежень на зведення багатоповерхівки за адресою вул. Гоголя, 261. За це рішення, нагадаємо, вчора проголосував виконавчий комітет.

Як повідомляє прес-служба міської ради з посиланням на головного архітектора міста Віталія Чернуху, забудовник не відмовився від ідеї збудувати біля драмтеатру 12-поверхівку. Втім погодився внести деякі зміни у проект.

"Зараз пропонується будівництво однієї житлової блок-секції з вбудовано-прибудованими торговельно-культурними та офісними приміщеннями. Його висотність залишається такою ж – 12 поверхів. У нас із містобудівної документації є і генеральний план, і зонінг-план. Якщо першим на цій ділянці передбачені торгово-офісні приміщення зі сквером, то в плані зонування території міста (затвердження якого є наступною стадією після генплану) зроблене уточнення. Зокрема, та частина, на якій планується будівництво є діловою зоною, на якій можливе розміщення житла у верхніх поверхах. На першому обов’язково торгово-офісні приміщення, поруч – рекреаційна зона. Утім, на ній, за умови проходження спеціального походження, можливе розміщення закладів громадського відпочинку", – сказав Чернуха.

За його словами, вже вдалося владнати питання з паркувальними місцями для майбутніх мешканців квартир. Їх облаштують у двох кварталах від будинку.

Нагадаємо, вчора виконавчий комітет Черкаської міської ради розглянув питання про надання містобудівних умов та обмежень підприємцю на забудову "ями" за драматичним театром.

ЯК ГОЛОСУВАЛИ ЧЛЕНИ ВИКОНКОМУ, ДИВІТЬСЯ ТУТ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version