НовиниЧеркасиГоловне прозвітувати: у Черкаському театрі заперечують інформацію Сергійчука про...

Головне прозвітувати: у Черкаському театрі заперечують інформацію Сергійчука про завершення реконструкції

-

- Advertisment -

Вже кілька місяців поспіль обласна влада звітує про те, що Черкаський театр вже готовий до відкриття. Однак його двері до цього часу залишаються зачиненими.

Напередодні, 28 грудня, очільник області Сергій Сергійчук вчергове розповів про те, що роботи в Черкаському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Шевченка завершені. Про це йдеться на його сторінці у Facebook.

«Нарешті приміщення повністю відновили після пожежі, яка відбулася ще 5 років тому. Комунікації, фасад, фойє, глядацький зал, меблі, сцена, площа, всі зовнішні та внутрішні роботи завершені. В області з’явився сучасний театр, який стане центром культурних подій всієї Черкащини», – заявив Сергій Сергійчук.

За його словами, затримка офіційного відкриття полягає лише у завершенні документальних процедур. Тому, скоріше за все, це відбудеться вже на початку 2021 року.

«Але наприкінці 2020-го року радий офіційно заявити: реконструкція театру завершена», – додав очільник області, принагідно подякувавши главі держави, прем’єр-міністру та міністру розвитку та територій за те, що проєкт реконструкції театру в Чекрасах був включений до програми “Велике будівництво”.

Однак не поділяє такої радості акторський склад театру. Зокрема, у коментарі під дописом Сергія Сергійчука черкаський актор Олександр Гуменний повідомив, що заяви про повне завершення ремонту театру – це ніщо інше, як черговий піар владців.

«Ух, як у вас все швидко. Біда кожного чиновника, який піарився на театрі і обіцяв його відкрити в тому, що ніхто з них, і ви, вибачте, так само, навіть не цікавилися специфікою роботи театру. Ура, купили обладнання. А чи все? Ні! Ура – зробили сцену! А чи якісно і в повному необхідному об’ємі?! Ні! Обладнання, крім того, що його купити, треба ще якісно та професійно встановити, змонтувати, протестувати та освоїти відповідним цехам, а воно ще навіть не повністю встановлено! Стосовно сцени теж багато питань: пульт помічника режисера відсутній, точніше коробка є, але порожня всередині; більша частина штанкетного господарства не робоча; планшет (покриття) сцени має масу дефектів і геть не відцикльований, проте вже пофарбований. Головне «прозвітувати», що роботи завершені. М’яко кажучи, геть не професійно і просто не по-людськи якось, пане», – прокоментував у соцмережі дії очільника області Олександр Гуменний.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, раніше Сергійчук розповідав про те, що вони роблять усе можливе, щоб запустити роботу театру до кінця грудня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x