НовиниЧеркащинаГолова ОТГ на Черкащині не подав річну декларацію і...

Голова ОТГ на Черкащині не подав річну декларацію і отримав підозру від прокуратури

-

- Advertisment -

Уманська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Досудове розслідування установлено, що голова об’єднаної територіальної громади одного з районів, будучи суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення, в установленому порядку умисно не подав декларацію за 2016 рік за формою, що визначена Національним агентством з питань запобігання корупції.

На підставі зібраних у кримінальному провадженні доказів, вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законного та неупередженого процесуального рішення.

Довідково: за вчинення зазначеного кримінального правопорушення передбачено покарання у виді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, керівник громадської спілки вимагала від черкаського фіскала хабар.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той же час викликаючим завданням, особливо коли йдеться про граматику. Граматика...

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x