НовиниЧеркащинаГолова ДСНС відкрив у Черкасах Центр управління в надзвичайних...

Голова ДСНС відкрив у Черкасах Центр управління в надзвичайних ситуаціях (Відео)

-

- Advertisment -

3 листопада в межах робочої поїздки на Черкащину голова ДСНС Микола Чечоткін відкрив Центр управління в надзвичайних ситуаціях Управління ДСНС у Черкаській області.

Голова Служби зустрівся із головою Черкаської ОДА, керівництвом та особовим складом Управління ДСНС. Сторони підписали Меморандум про співпрацю між ДСНС та Черкаською ОДА, а також обговорили механізм провадження ефективної системи цивільного захисту та здійснення соціально-економічних перетворень у Черкаській області, інформує пресслужба обласного Управління ДСНС.

«Це дійсно модернізований Центр з усім необхідним обладнанням та технічним оснащенням. В стінах одного приміщення знаходиться зала управління надзвичайними ситуаціями, оперативно-координаційний центр, конференц-зал та пресцентр. Окрім того, комфортні умови для роботи мають диспетчери – серце нашої служби, які завжди на варті та цілодобово приймають виклики», – зазначив Микола Чечоткін.

Цього ж дня відбулося нагородження рятувальників Черкащини. Так, нагрудним знаком «Знак Пошани» нагороджені командир відділення Олександр Бабічев, старший пожежний-рятувальник Михайло Кріль та Олександр Талан. Водночас, 8 фахівців ДСНС Черкащини отримали нагрудні знаки «За відвагу в надзвичайній ситуації», ще двоє співробітників – спеціальні звання.

У свою чергу іменними годинниками від голови ДСНС були нагороджені заступник начальника Управління Олександр Горобець, диспетчер Яна Коріневська та старший сапер Олександр Макарицький.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та досягнення високих показників у службовій діяльності ряд співробітників Управління нагороджено грамотами Черкаської ОДА.

Наприкінці церемонії Микола Чечоткін вручив також рятувальникам Управління ДСНС у Черкаській області ключі від 3 нових спеціальних аварійно-рятувальних автомобілів САРМ-Л.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах водій «Мазди» відмовився пропускати рятувальників, коли ті поспішали на виклик.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x