НовиниЧеркащина"Голос міста Черкаси": майже півсотні талановитих містян позмагаються у...

"Голос міста Черкаси": майже півсотні талановитих містян позмагаються у співочому конкурсі

-

- Advertisment -

Унікальні голоси, незвичне виконання і цікаві композиції. Так, понад 40 учасників Молодіжного фестивалю-конкурсу "Голос міста Черкаси" виявили своє бажання поборотися за можливість стати найкращим голосом міста й отримати головний приз заходу – сертифікат на розвиток свого таланту на "30 тисяч гривень". Пошук талановитих і співочих черкасців тривав майже 7 тижнів і, як відзначають організатори, заявки, що надійшли до конкурсу, містять у собі потужний потенціал і створять серйозну конкуренцію одне для одного на подальших відбіркових етапах і напівфіналів.

Відшукати той єдиний і оригінальний голос Черкас узялися черкаський активіст і відомий ведучий Артем Євтушенко разом із засновником черкаської студії звукозапису "VENSTOPpro" Павлом Осейком. Їм на поміч долучився і Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Захід саме такого формату проведуть у Черкасах уперше, тож обіцяють подивувати і композиціями, і постановками й гучним гала-концертом, що відбудеться 29 червня на площі біля ТЦ "Хрещатик-Сіті".

"Нині ми переглянули всі заявки, зв’язалися з усіма учасниками й записуємо з ними відео для участі у відбірковому етапі. Він відбуватиметься онлайн. Ті, хто "виживуть" у цій боротьбі, вже братимуть участь у на півфіналах. Їх буде два – 14 та 15 червня. Усі учасники дуже мотивовані й мають неабиякий талант, тож конкурс буде не просто цікавим, а "гарячим", – розповідає один із організаторів Молодіжного фестивалю-конкурсу Павло Осейко.
 

Директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов відзначає, що Молодіжний фестиваль-конкурс "Голос міста Черкаси" може стати родзинкою серед інших культурних подій міста, а також дати можливість творчим особистостям проявити свої таланти й стати відомими. Відбірковий онлайн етап стартує 3 червня й триватиме 10 днів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, телеканал "ВІККА" нагородив переможців конкурсу відеоробіт на велотематику.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x