додому Новини Черкащина Глава Нацполіції прибуде на Черкащину через кризову ситуацію на одеській трасі (ФОТО,...

Глава Нацполіції прибуде на Черкащину через кризову ситуацію на одеській трасі (ФОТО, ВІДЕО)

0

Глава Національної поліції Сергій Князєв разом з очільником Держслужби з надзвичайних ситуацій Миколою Чечоткіним за вказівкою міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова відбули до місця виникнення кризової ситуації на трасі "Київ-Одеса" на території Жашківського району Черкаської області. Про це інформує прес-служба Нацполіції.

Через снігопади найбільш проблемною наразі є територія Черкаської області. Там на відрізку автошляху "Київ-Одеса" між Уманню та Жашковом у сніговому полоні перебувають близько 100 вантажних автомобілів.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відрядив очільників Нацполіції Сергія Князєва і ДСНС Миколи Чечоткіна до Черкаської області. Керівники цих відомств на місці організовуватимуть роботу підрозділів поліції і рятувальників для подолання наслідків негоди.

Поліцейські здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху, зокрема – організовують пропуск легкового та пасажирського транспорту. Крім того, правоохоронці працюють над недопущенням дорожньо-транспортних пригод у зв’язку зі складними погодними умовами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на одеській трасі біля Умані застрягли сотні вантажівок.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version