додому Новини Гідравлічні випробування почалися в районі "Д". Далі – "Хімселище"

Гідравлічні випробування почалися в районі "Д". Далі – "Хімселище"

0

Черкаські тепловики перейшли до третього етапу гідравлічних випробовувань мереж, який охопить мікрорайон "Д". Зокрема, вулиці: Калініна, Вербовецького, Різдвяна, Рябоконя.

Як інформує прес-служба міської ради із посиланням на першого заступника директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Аллу Грохольську, орієнтовно, планується завершити третій етап гідровипробовувань 4 серпня. Але це лише в тому разі, якщо не буде виявлено суттєвих поривів, на ліквідацію яких знадобиться більше часу.

Під час першого та другого етапів гідровипробовувань на магістральних мережах Черкаської ТЕЦ було виявлено 40 аварійних ситуацій, 39 з яких вже усунуто. Тоді як на розподільчих мережах "Черкаситеплокомуненерго" виникло 136 поривів, 90 з них вже ліквідовано.

Як відомо, під час двох етапів гідравлічних випробовувань були перевірені тепломережі у мікрорайоні "Митниця", по вулицях Сєдова, П.Комуни, О.Дашковича, Благовісній, Леніна,Піонерській, Б. Хмельницького,Р. Люксембург, (між вулицями Фрунзе та Ільїна), а також – у центральній частині міста.

– Після завершення третього етапу у мікрорайоні "Д" та ліквідації усіх аварійних ситуацій, комунальники перейдуть до реалізації останнього – четвертого етапу гідровипробовувань, який охопить райони "Хімселище", Залізничного вокзалу та Південно-Західного району Черкас, – зазначила Алла Грохольська.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version