НовиниЧеркащинаГерою посмертно присвоїли звання "Почесний громадянин Тальнівщини"

Герою посмертно присвоїли звання "Почесний громадянин Тальнівщини"

-

- Advertisment -

Тальнівська районна рада присвоїла Артему Жовтобрюху посмертно звання "Почесний громадянин Тальнівщини" за особисту мужність, героїзм і самопожертву виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Про це повідомляють "Вісті Черкащини".

Артем Олегович Жовтобрюх народився 11 квітня 1997 року в с. Криві Коліна, Тальнівського району. Тут він пішов до 1 класу Кривоколінської школи, потім, переїхавши з мамою і сестрою в Тальне, навчався у школі №3. Артем був голкіпером тальнівської футбольної команди "Скеля". 7 серпня 2015 року вісімнадцятирічним призваний на військову службу в Збройні Сили України, а із 17 серпня направлений у зону АТО. Служив морським піхотинцем у військовій частині А2802.

Нагороджений державними нагородами: медалями "За участь в антитерористичній операції", "Учасник АТО", "За взірцеву службу", "За оборону Маріуполя", почесним нагрудним знаком начальника Генерального штабу – "За взірцевість у військовій службі" 3 ступеня. Після спільних навчань з американськими військовими відзначений грамотою.

Загинув 14 лютого 2018 року.

11 квітня на фасаді Тальнівської школи №3 відкрили меморіальну дошку випускнику Артему Жовтобрюху. Цього ж дня започатковано міні-турнір з футболу приурочений його пам’яті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, морпіха з Черкащини застрелили в зоні АТО, коли він спав.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x