додому Новини Геращенко вважає, що черкаські нардепи мало об'єднуються

Геращенко вважає, що черкаські нардепи мало об'єднуються

0

Нардеп від Блоку Петра Порошенка Ірина Геращенко заявила, що молоді депутати з Черкащини Владислав Голуб та Олег Петренко формують обличчя нової Верховної Ради. Про це вона заявила на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналіста vikka.ua.

"Дуже добре, що до досвідчених депутатів доєднуються й молоді. Вони лише 100 днів в парламенті і оцінювати їхню роботу будуть виборці. Але хочу сказати, що і пан Петренко, і пан Голуб вони дуже відкриті і надзвичайно переживають за Черкащину. Однак частіше я спілкуюся з Олегом Петренком у контексті ситуації в АТО, підтримки військових", – говорить Геращенко.

За її словами, кілька разів вони намагалися розшукати військовополонених черкащан.

"Мені здається, що це добре, коли нашу область представляють незаплямовані люди. І може в них не має того великого законодавчого досвіду. Але ці люди формують обличчя нової Верховної Ради, вони додають їй більше моралі. Все інше, зокрема й досвід, – це наживне. Головне – не втратити серце і можливість переживати", – заявила нардепа.

Геращенко наголосила, що і Голуб, і Петренко намагаються бути зразковими парламентарями. Вони часто бувають в Черкасах, ведуть прийоми громадян.

"Але мені здається, що всім черкаським депутатам слід об’єднатися для лобіювання та відстоювання інтересів Черкащини. Тут ми грішні. Ми говорили сьогодні з головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченком та з моїм колегою Миколою Томенком, що треба переймати досвід наших колег зі Львова. Вони вибили з Уряду програму ремонту доріг. Бо ж у нас з дорогами – біда. І тут потрібно знайти можливість провести ремонт, адже наші дороги теж мають стратегічне значення", – заявила черкаський нардеп.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version