НовиниЧеркасиГенератори та ліхтарики: як бізнес Черкас працює без світла...

Генератори та ліхтарики: як бізнес Черкас працює без світла (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

З ліхтариками, свічками й генераторами. Черкаський бізнес, попри відключення світла, продовжує працювати. Заклади пристосовуються до нових умов роботи.

Керівник одного із закладів Черкас Олег Нішов розповідає: «У наш робочий час світло вимикається два рази. Це з 12 до 14 і з 18 до 20. Ми працюємо до 19 години, на пів години раніше закриваємося. Ми прогнозували цю ситуацію, тому купили генератори дві штуки і виходимо з цієї ситуації»

Ті заклади, в яких не вимикають електроенергію, працюють у звичному режимі. Їх працівники зазначають: готові до будь-яких ситуацій. Продавчиня магазину солодощів згадує як працювали, коли у місті після ракетних обстрілів не було світла. Вони не зачиняли заклад, а продовжували свою роботу.

«Ми працювали поки було світло на вулиці. А коли його не стало, взагалі все темно було: були ліхтарики, були туристичні ліхтарики, були наші з телефона ліхтарики, були свічки, тому разом ми справилися. Люди були задоволені приходили до нас, купуляли різні смаколики навіть під свої мобільні ліхтарики», – розповідає старша продавчиня магазину Ірина

Працюють в нових умовах і виробництва. Ще наприкінці жовтня мер Черкас попросив підприємства економити електроенергію та працювати у другу зміну: «Моє звернення стосується здебільшого до керівників великих підприємств, до підприємців, які зможуть перенести своє виробництво в нічний час, хто може. Тому що фактично в місті Черкаси спостерігається профіцит електричної енергії. Вдень її великий дефіцит»

Директор одного з підприємств розповідає: перейшли на новий режим роботи. На ефективності виробництва це не позначилося. Проте іноді виникають й труднощі. Не всі робітники працюють вночі, тому коли є серйозна проблема – потрібно чекати ранку.

«Ми шукаємо виходи з цієї складної ситуації. Зараз більша частина виробничих потужностей переорієнтована на нічний режим, працюємо тільки в нічну зміну, тому що вдень працювати неможливо. І частина виробництва працює від потужних генераторів», – зазначає дмректор підприємства Олександр Жученко.

Попри труднощі підприємства і бізнес готові працювати в нових умовах. Вони пристосовуються до вимкнень світла і продовжують роботу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині жінку судитимуть за самовільне будівництво

Жительку села Червона Слобода судитимуть за будівництво на самовільно зайнятій земельній ділянці. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури. Вона...

У Черкасах деякі будинки залишаться без води та опалення

19 березня з 8.00 до 16.00 без гарячого водопостачання та опалення тимчасово залишаться мешканці будинку 3 по вулиці Олени...

Цікаве:

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...

Страхування дітей: що це і як працює?

Страхування — це поширений наразі вид захисту. Його використовують...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x