НовиниЧеркащина"Гастролювали" від будинку до будинку: черкащанок ромської національності спіймали...

"Гастролювали" від будинку до будинку: черкащанок ромської національності спіймали на Тернопільщині

-

- Advertisment -

На Тернопільщину черкащанки ромської національності приїхали у пошуках жертв. Під час останньої крадіжки їх застала господарка будинку, у результаті чого зловмисниць було затримано. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

6 липня на лінію "102" надійшло повідомлення від сільського голови села Гончарівка Монастириського району. Чоловік повідомив, що жителі села затримали зловмисниць, які викрали кошти з чужого помешкання. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

З’ясувалося, жінки ромської національності приїхали до села, аби знайти чергову жертву. Вони ходили від хати до хати під приводом купівлі старих годинників. Не залишили осторонь і помешкання 43-річної селянки. Допоки жінка поралась по господарству, одна зі зловмисниць потрапила до будинку. Крадійка скористалась тим, що власниця не замкнула помешкання. Інша з гастролерок в цей час стояла біля хвіртки та спостерігала за ситуацією. Зловмисницям знадобилось кілька хвилин, аби знайти готівку – 9250 гривень.

Крадійки вже збиралися накивати п’ятами, як їх застала господиня. Жінка зчинила ґвалт, збіглися сусіди й впіймали гастролерок.

Як встановили правоохоронці, зловмисниці – жительки Черкаської області. Одна з них вже притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Жінкам інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Триває слідство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкащанки, яка приїхала в лікарню, вкрали велосипед.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x