Новини"Гарячі" вибори в Черкасах: Одарич розповів про напад (ФОТО)

"Гарячі" вибори в Черкасах: Одарич розповів про напад (ФОТО)

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Сергій Одарич розповів подробиці нападу на нього.

"Я був в ефірі на телекомпанії "Рось", за 5 хвилин до завершення програми у студію зайшли декілька представників "Батьківщини". Як тільки моя розмова з журналістом завершилася, ці, з дозволу сказати, партійні активісти накинулися на мене та охоронців, почали штовхати. Ми намагалися не реагувати на провокації, і пробиралися до виходу. Від "тимошенківців" разив різкий запах алкоголю", – розповів Сергій Одарич.

За його словами, у цей момент вихід із студії перегородив кандидат у міські голови Черкас Анатолій Бондаренко з колишнім нардепом Віталієм Іляшенком. Він почав пред'являти претензії щодо ходу кампанії, а "партійні активісти" намагалися скрутити його охоронців.

"Я на хвилину обернувся подивитися, що там відбувається позаду, і тоді Бондаренко вдарив мене в обличчя, розбивши окуляри, і одразу щез. Після цього я викликав міліцію, і зараз даю покази міліції", – повідомив міський голова.

За словами Одарича, він найняв охорону після того, як рік тому під вікна його спальні невідомі кинули гранату.

Фото Facebook/ Сергій Одарич

Команда Анатолія Бондаренка не вперше відзначилася участю в "боях без правил". Рівно місяць тому сталася сутичка біля ТВК. Так, місцевий бізнесмен Андрій Бородай у приміщенні виборчої комісії побив також двох кандидаток від Вільних демократів – Юлію Погостинську і Лесю Валяєву.

Крім того, торік кандидат від "Солідарності" Олександр Радуцький, який висловив підтримку Анатолію Бондаренку, вдарив по обличчю колишнього заступника міського голови Павла Карася.

Як повiдомляв сайт vikka.ua, вже цієї неділі містяни обиратимуть, хто займе крісло міського голови – чинний мер, кандидат від "Партії вільних демократів" Сергій Одарич, за якого у першому турі проголосували 23,1% виборців, чи "батьківщинівець" Анатолій Бондаренко, який набрав 11,95% голосів. 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Депутат із Черкащини заявив, що тарифи на електроенергію зростуть: якою буде ціна

З 1 червня тарифи на електроенергію для населення, ймовірно, зростуть до 4,5-5 грн/кВт. Зараз в уряді активно обговорюють це...

Черкащанин виборов “золото” на Кубку Європи із дзюдо

Золоту нагороду на Кубку Європи із дзюдо здобув черкаський дзюдоїст Ілля Назаренко. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці секретар...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x