НовиниГаряча вода із 1 квітня подорожчає на 55-57 %,...

Гаряча вода із 1 квітня подорожчає на 55-57 %, опалення – на 73 %

-

- Advertisment -

Тарифи на централізоване постачання гарячою водою для населення з 1 квітня 2015 року зростуть на 55-57 %, а на опалення – в середньому на 73 %.

Про це на брифінгу заявила начальник управління економіки систем життєзабезпечення Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства Наталія Хоцянівська, передає "Економічна правда".

"Опалення зросте десь на 73 %, а вода (гаряча) на 55-57 %", – сказала Хоцянівська.

Вона зазначила, що підвищення тарифів обговорювалося на зустрічі представників Мінрегіону та Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

За словами Хоцянівської, нацрегулятор запевнив, що нові тарифи будуть встановлені для теплопостачальних підприємств до 1 квітня.

Як повідомляли раніше, на початку березня Національна комісія, яка здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, підвищила з 1 квітня мінімальний тариф на газ для населення в 3,3 раза – до 3600 грн за тисячу кубометрів палива за споживання до 200 куб. м газу.

У період міжсезоння – з 1 травня по 30 вересня – вартість природного газу становитиме 7188 грн за тисячу кубометрів, незалежно від обсягів споживання.

Також з 1 квітня буде підвищено тариф на теплопостачання для населення – на 72%, до 537,2 грн за Гкал.

Крім того, НКРЕКП з 1 березня 2015 підвищила роздрібні тарифи на електроенергію для енергопостачальних підприємств на 5 % і затвердила рішення про підвищення мінімального тарифу на електроенергію для населення на 19 % з 1 квітня 2015 року та в 3,5 раза – середнього тарифу до березня 2017 року.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x