додому Новини Кримінал Гаражного грабіжника поліцейські розшукали за допомогою системи «Безпечна Черкащина» (Фото)

Гаражного грабіжника поліцейські розшукали за допомогою системи «Безпечна Черкащина» (Фото)

0

Зловмисника, який проник у чуже гаражне приміщення та викрав майно, затримали. Слідчі вже повідомили йому про підозру.

Чоловіку обрано міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

До поліції Черкас 1 травня звернувся місцевий житель і повідомив, що його гараж пограбували. Зловмисник викрав металеві вироби з інструментами та зник з місця події на автомобілі ВАЗ-2101.

Отримавши від заявника інформацію про авто, правоохоронці розпочали її пошуки. Завдяки камерам відеонагляду, встановленим у межах програми «Безпечна Черкащина», вдалося простежити маршрут руху зниклого транспортного засобу.

Невдовзі автомобіль поліцейські знайшли на одній із вулиць Черкас. Слідчо-оперативна група, спецпризначенці ГУНП в Черкаській області, спільно з працівниками патрульної поліції, затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі, за процесуального керівництва Черкаської прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі правопорушнику обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту в нічний час.

Також поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста Черкаси.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині жорстокого вбивцю довічно посадили за ґрати.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version