НовиниЧеркащинаФранцузи подарують Черкасам 18 тисяч євро для вирішення проблем...

Французи подарують Черкасам 18 тисяч євро для вирішення проблем із відходами

-

- Advertisment -

У наступному році французи подарують Черкасам 18 тисяч євро і поділяться досвідом з переробки і утилізації сміття. Про це на зустрічі французької делегації із представниками міської влади 21 листопада розповів президент Спілки валоризації і знищення відходів Канської Агломерації Олів'є Паз, передає кореспондент vikka.ua.

"За ці роки, які ми працювали з Францією, відбулася плідна робота. Ми хочемо висловити вдячність республіці за пророблену роботу у вирішенні проблеми з відходами, – розповідає перший заступник міського голови Черкас Станіслав Овчаренко. – Багато було розглянуто проектів, зупинилися на чотирьох. Наразі більш детально розглядаємо проект із будівництва заводу з компостування та переробки сміття у нашому місті".

Олів'є Паз наголосив, що ця співпраця багатообіцяюча, бо Черкаси стали першим містом, яке відкрито почало співпрацювати з Францією та погодилося провести французьку експертизу з виміру рівня забрудненості та екології у місті.

"Місто Кан схоже за кількістю населення із Черкасами. Раніше там також була проблема зі сміттям, але побудували сміттєпереробний завод і тепер хочуть встановити теплиці, тепло яким буде надавати цей завод. Згодом там будуть вирощувати свіжі овочі для шкіл міста, – розповідає він. – Своїм досвідом ми готові і хочемо ділитися з Черкасами. У нас є взаємна симпатія до влади міста. Ми хочемо, щоб місто Черкаси стало провідним у питаннях екології та було прикладом для інших міст".

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані за сміттєвими паліями будуть стежити з неба.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x