додому Новини Спорт Форвард "Черкаських Мавп" залишився грати в команді

Форвард "Черкаських Мавп" залишився грати в команді

0

Вихованець "Черкаських Мавп" Іван Ткаченко продовжив співпрацю з нашим клубом. Таким чином форвард проведе ще один сезон у родині "Черкаських Мавп". Про це повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

У минулому чемпіонаті Іван допоміг "Черкаським Мавпам" здобути золоті нагороди Суперліги Парі-Матч. Протягом чемпіонату Ткаченко провів за нашу команду 33 матчі, за які набирав у середньому за гру 3.3 очки та 2.3 підбирання із загальною ефективністю 5.6.

У середині сезону Ткаченку вдалося вдало замінити одного з лідерів команди – Володимира Конєва, який пропустив частину чемпіонату через травму. Саме на цей період припала серія результативних матчів уродженця черкаського регіону.

Найрезультативнішою грою Ткаченка став чвертьфінальний матч проти "Політехніка", коли Іван здобув 14 очок. У грі півфіналу проти "Миколаєва" Ткаченко відзначився 10-ма очками.

За основну команду "Черкаських Мавп" форвард почав виступати у сімнадцять років із сезону 2014/2015 років.

Двічі поспіль Іван Ткаченко ставав учасником "Матчу Зірок Суперліг" у статусі одного з кращих данкерів України. У останньому зірковому вікенді, який проходив у Миколаєві, Ткаченко виграв конкурс слем-данків.

За словами головного тренера "Черкаських Мавп" Максима Міхельсона підготовку до нового сезону черкасці розпочнуть уже 10-го серпня. У п’ятницю гравці пройдуть медогляд, а перше тренування у залі відбудеться в суботу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські баскетболістки розпочнуть підготовку до дебютного сезону.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version