додому Новини Спорт Форвард "Черкаських Мавп" розповів про підготовку команди до боротьби проти віце-чемпіонів Кіпру

Форвард "Черкаських Мавп" розповів про підготовку команди до боротьби проти віце-чемпіонів Кіпру

0

Один із лідерів "Черкаських Мавп", форвард Володимир Конєв розповів про висновки, які в команді зробили після перемог над норвезьким "Конгсбергом", та розказав про підготовку колективу до наступного суперника – віце-чемпіона Кіпру "Керавноса". Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Нагадаємо, у першому кваліфікаційному раунді Кубку ФІБА "Мавпи" двічі переконливо обіграли чемпіона Норвегії – команду "Конгсберг Майнерз". На виїзді черкащани виграли з рахунком 63:83, вдома були сильнішими – 101:90. У Черкасах Конєв приніс команді 20 очок та став найефективнішим гравцем в її складі

"Ми з командою та з тренером проаналізували гру проти норвежців та дійшли певних висновків. Вийшло результативно зіграти в атаці: і вдома, і на виїзді. При цьому ми багато пропустили – це негативний аспект і не дуже хороший момент, який варто виправляти. Були моменти, коли втрачали концентрацію і не грали, так, як можемо", − розповідає гравець "Мавп".

Останній суперник на шляху до групового турніру Кубку ФІБА – віце-чемпіон Кіпру "Керавнос". Першу гру двоматчевої дуелі команди зіграють у Черкасах, вже 3 жовтня.

"Ми отримали відео із грою суперника. Дивимося його, аналізуємо. Розбираємо слабкі та сильні сторони. Зараз можу сказати, що у команді-суперниці багато легіонерів: 7 осіб, з них – 6 американців. Лідери цієї команди грають в передній лінії, це високі гравці", – пояснює Конєв.

Форвард зазначає, що, на його думку, команди мають рівні шанси на прохід у наступний раунд змагань.

"Запрошую всіх на гру в ПС "Будівельник". Обіцяємо боротися і подарувати свято черкаським вболівальникам і всім любителям баскетболу", − наголосив гравець.

Матч-відповідь на Кіпрі відбудеться через тиждень після цього – 10 жовтня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк зіграв перший передсезонний матч за "Лейкерс".

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version