НовиниСпортФорвард "Черкаських Мавп" розповів про підготовку команди до боротьби...

Форвард "Черкаських Мавп" розповів про підготовку команди до боротьби проти віце-чемпіонів Кіпру

-

- Advertisment -

Один із лідерів "Черкаських Мавп", форвард Володимир Конєв розповів про висновки, які в команді зробили після перемог над норвезьким "Конгсбергом", та розказав про підготовку колективу до наступного суперника – віце-чемпіона Кіпру "Керавноса". Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

Нагадаємо, у першому кваліфікаційному раунді Кубку ФІБА "Мавпи" двічі переконливо обіграли чемпіона Норвегії – команду "Конгсберг Майнерз". На виїзді черкащани виграли з рахунком 63:83, вдома були сильнішими – 101:90. У Черкасах Конєв приніс команді 20 очок та став найефективнішим гравцем в її складі

"Ми з командою та з тренером проаналізували гру проти норвежців та дійшли певних висновків. Вийшло результативно зіграти в атаці: і вдома, і на виїзді. При цьому ми багато пропустили – це негативний аспект і не дуже хороший момент, який варто виправляти. Були моменти, коли втрачали концентрацію і не грали, так, як можемо", − розповідає гравець "Мавп".

Останній суперник на шляху до групового турніру Кубку ФІБА – віце-чемпіон Кіпру "Керавнос". Першу гру двоматчевої дуелі команди зіграють у Черкасах, вже 3 жовтня.

"Ми отримали відео із грою суперника. Дивимося його, аналізуємо. Розбираємо слабкі та сильні сторони. Зараз можу сказати, що у команді-суперниці багато легіонерів: 7 осіб, з них – 6 американців. Лідери цієї команди грають в передній лінії, це високі гравці", – пояснює Конєв.

Форвард зазначає, що, на його думку, команди мають рівні шанси на прохід у наступний раунд змагань.

"Запрошую всіх на гру в ПС "Будівельник". Обіцяємо боротися і подарувати свято черкаським вболівальникам і всім любителям баскетболу", − наголосив гравець.

Матч-відповідь на Кіпрі відбудеться через тиждень після цього – 10 жовтня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк зіграв перший передсезонний матч за "Лейкерс".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x