додому Новини Черкащина Фінансовий саботаж мера не пройшов: Джуган пообіцяла усі соцвиплати

Фінансовий саботаж мера не пройшов: Джуган пообіцяла усі соцвиплати

0

У Черкасах навели порядок у фінансовій сфері. Першого ж дня після відпустки керівниця департаменту фінансової політики Черкаської міськради Наталія Джуган направила листи усім розпорядникам щодо обов'язкового негайного проведення усіх соцвиплат по трансфертах на підставі п.35 рішення міської ради про бюджет на 2018 рік, рішення виконкому і бюджетної комісії.

"Соціальні трансферти по державних допомогах матерям на суму понад 300 тис. грн та виплати на придбання житла для АТОвців на суму 2,3 млн проведені. Готуємо на завтра проект рішення про зміни до бюджету на виконком у законний спосіб. Там планую – корегування по нових трансфертам з держави, пропозиції від розпорядників збалансовані та секвестр по нереальних доходах", – пише чиновниця у Facebook.

Крім того, заявляє: фінансовий департамент очікують кадрові зміни. Заступник з питань бюджету вже написав заяву на звільнення за згодою сторін. Наступна заява , пише Джуган, вже очікується. 

Нагадаємо, вже кілька тижнів мер Черкас Анатолій Бондаренко та його соратники заявляють про фінансовий колапс у місті. Усе. мовляв, через судове призупинення бюджетних рішень "канівської сесії". У боротьбі з політичними опонентами владці тиснули на найболючіші точки: соціальні виплати, співфінансування ОСББ, житло для воїнів АТО. Втім, як виявилось, всі державні видатки можуть бути освоєні, незалежно від рішень виїзної пленарки. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, Джуган прокоментувала ситуацію із затримкою держдопомоги у Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version