НовиниЧеркащинаФестиваль кіно під відкритим небом пройде на Черкащині

Фестиваль кіно під відкритим небом пройде на Черкащині

-

- Advertisment -

Уманчан та гостей міста запрошують долучитись до світу документального кіно просто неба. З 1 по 3 вересня на території ДІАЗ "Стара Умань", за адресою: вулиця Героїв Небесної сотні, 31, о 20:00 відбудеться фестиваль LAMPA.DOC. Про це повідомляє повідомили на своїй сторінці у Facebook організатори фестивалю.

"Протягом трьох вечорів ми подивимось 12 стрічок виробництва України та Польщі 2016-2017 років, послухаємо та зрозуміємо "Як полюбити документально кіно" разом з кінокритиком Лук'яном Галкіним, а також поспілкуємось із молодими українськими режисерками. Стрічки з програми фестивалю дадуть уявлення про те, що сьогодні документують молоді режисери та майстри обох країн: хто герої цих історій та якою є мова, що нею говорить чи мовчить кінокадр" –повідомили організатори LAMPA.DOC.

У програмі фестивалю будуть фільми про музику в людині і людей в музиці – "Jamala.UA" (Україна) та "Варіація на віолончелі соло" (Польща), спорт –  "Виграти все" (Україна), документальна комедія з іронією "Перший поляк на Марсі" (Польща) та фільм про колишнього гангстера "Урок ходіння" (Польща), історії на одвічні загальнолюдські теми дітей та батьків "Три розмови про життя" (Польща) та кохання "Тісний зв’язок" (Польща), а також фільми, що покажуть очима документалістів ситуацію в сучасній Україні: "Рідні" (Україна, Німеччина, Латвія, Естонія), "Гострий біль" (Україна), "МА" (Україна), "Коли цей вітер вщухне" (Польща), "Металурги" (Україна).

Лекції та зустрічі з режисерками відбуватимуться у виставкових залах ДІАЗ "Стара Умань" в суботу та неділю з 16:00 до 20:00.

Вхід на фестиваль вільний.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси на три дні перетворилися на масштабний "кінотеатр".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x