НовиниЧеркащинаФатальне селфі на вагоні: 13-річну черкащанку вдарило високовольтним струмом

Фатальне селфі на вагоні: 13-річну черкащанку вдарило високовольтним струмом

-

- Advertisment -

Ризикована гра підлітків на залізничних вагонах вкотре призвела до біди. Так, 9 вересня у селі Ленське Смілянського району сталася трагічна подія: тринадцятирічна дівчинка, роблячи селфі на вагоні, отримала ураження струмом від високовольтних мереж. Про це інформує прессекретар КУ "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР" Ірина Назарок.

Фельдшерська бригада із Ротмистрівки негайно виїхала на виклик – до "Транзитного парку" у село Ленське. На місці події було багато дітей. Дівчинка перебувала в свідомості, але стан був дуже тяжким: вона отримала термічний опік (ураження струмом, електричний опік ІІ-ІІІ ступеня) та опіковий шок. 

На допомогу фельдшерській бригаді виїхала лікарська бригада зі Сміли. Фахівці на місці надали дитині допомогу і відразу виїхали до Черкас. У автівці швидкої дівчинці продовжили надавати допомогу, знеболюючи, проводячи інфузійну терапію (наводнення) та накладаючи стерильні пов’язки. В дорозі карету швидкої наздогнав батько дівчинки.

На півдорозі до Черкас дівчинку передали реанімаційній бригаді Черкаської СШМД. Завдяки професіоналізму медиків екстренки, які на місці події та в дорозі робили все максимально можливе, дівчинка залишалась у свідомості протягом всієї дороги. Реанімаційна бригада доправила дитину до опікового відділення Першої черкаської міської лікарні.

За словами завідувача опікового відділення Володимира Цапенка, наразі дівчинка перебуває у тяжкому стані. Вона отримала 70% опіків тіла.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині врятували чоловіка, якого вдарило струмом.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x