додому Новини Черкащина Фанатів баскетболу просять проголосувати за гравців "Черкаських Мавп" на Матч Зірок Суперліги

Фанатів баскетболу просять проголосувати за гравців "Черкаських Мавп" на Матч Зірок Суперліги

0

Стартувало голосування за стартові п’ятірки Матчу Зірок Суперліги Парі-Матч 2019-го року. Цьогоріч святкове дійство відбудеться 26-го січня у Запоріжжі (ПС Юність). Матч пройде у форматі Зірки України проти Зірок Легіону. Кожен із восьми клубів Суперліги Парі-Матч буде представлено у зірковій грі.

На сайті Федерації баскетболу розпочалося голосування. Серед кандидатів на потрапляння до стартової п’ятірки одразу 7 гравців "Черкаських Мавп". Олександр Кольченко, Руслан Отверченко та Іван Ткаченко можуть зіграти за команду Зірок України. А Брендон Янг, Кріс Коуклі, Алан Арнет та новачок Нікс Таваріон претендують на потрапляння до команди Зірок Легіону. Про це повідомляє перс-служба "Черкаських Мавп".

У кожній категорії можна обрати лише одного баскетболіста. Голосування триватиме до 16 січня. Відзначимо, що тренер кожного з клубів делегував на голосування по три українських гравця. При цьому легіонери всі беруть участь у голосуванні.

Нагадаємо, що другу п’ятірку визначатимуть тренери Суперліги, ще по два гравці у збірні оберуть організатори Матчу Зірок (ФБУ). Також організатори назвуть і тренерський склад команд, а головним чинником при визначені тренерів стане турнірне становище їх команд у чемпіонаті України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" підсилили свій склад.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version