НовиниЧеркасиЕвакуація автівки, штраф за пса, виявлення наркотиків –...

Евакуація автівки, штраф за пса, виявлення наркотиків – як у черкаських патрульних минули вихідні

-

- Advertisment -

Черкаські патрульні поділились у соцмережі найцікавішими подіями, які трапились в обласному центрі минулими вихідними.

Так, на вулиці Благовісній евакуювали транспортний засіб, який був залишений біля воріт одного з будинків. Зі слів заявника, ВАЗ 2108 стояв так дві доби, чим перешкоджав виїзду із двору.

На вулиці 30-річчя Перемоги помітили чоловіка, який, побачивши патрульних, почав помітно нервувати та намагався уникнути зустрічі з ними. Після проведення поверхневої перевірки в нього виявили два поліетиленових пакетика з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. Надалі справою займаються слідчі.

На вулиці Небесної Сотні виявили торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку. Варто зазначити, що торгівля здійснювалась без ліцензії та у невстановленому місці. На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

На проспекті Хіміків, поруч зі школою, помітили чоловіка, який вигулював свого собаку, а саме – стафордширського тер’єра, без повідка та намордника. Також чоловік перебував у п’яному вигляді. У результаті, громадянин отримав постанову за ч. 1 ст. 178 (Поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП та протокол за ч. 2 ст. 154 (Вигулювання собак без повідків і намордників) КУпАП.

На вулиці Тараскова помітили особу, яка намагалася зникнути з поля зору поліцейських. Підійшовши до хлопця, патрульні встановили особу та виявили у нього пристрій для подрібнення канабісу, в якому знаходилась мілкоподрібнена речовина рослинного походження, схожа на наркотичну та поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною, ймовірно наркотичною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На вулиці Різдвяній небайдужі громадяни повідомили, що дві особи, ймовірно, викрадають метал із заводу. Оперативно прибувши на місце події, патрульні виявили автомобіль ВАЗ 2101 та осіб, ймовірно, причетних до скоєння крадіжки. На місце події інспектори викликали слідчих.

«Це є лише невелика частина роботи патрульних, адже щодня вони оформлюють дорожні пригоди, опрацьовують виклики про побутові конфлікти, крадіжки, пограбування, порушення правил дорожнього руху», – інформує пресслужба УПП.

Як повідомляв сайт vikka.ua, У Золотоноші сталася стрілянина з використанням вогнепальної зброї.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x