НовиниЧеркасиЕпідемія ГРВІ: черкаська команда пропускає ігри

Епідемія ГРВІ: черкаська команда пропускає ігри

-

- Advertisment -

Баскетбольний клуб «Черкаські Мавпи» направили на адресу Федерації Баскетболу України лист, в якому повідомили про епідемію ГРВІ в команді.  Клуб попросив про перенесення своїх матчів баблу в Луцьку. Однак, зробили це з порушенням часових рамок, зазначають на сайті ФБУ.

Черкаські Мавпи Южне
mavpabasket.com

Відповідно до положень пункту 11.3 чинних Правил проведення Чемпіонату України “у разі, якщо команда не має в наявності 10 гравців на гру по причині хвороби, керівнику Клубу необхідно звернутись до Департаменту не пізніше ніж за два дні до початку туру та надати підтверджуючі документи (результат тестування на COVID-19, довідку лікаря, лікарняний) на всіх гравців, що заявлені у відповідному сезоні, які захворіли та будуть відсутні на іграх туру. У такому випадку кількість гравців не повинна бути меншою за 8 гравців. У разі, якщо клуб не зможе своєчасно надати підтверджуючі документи, команді за кожну гру туру буде зарахована поразка “Позбавленням права» і нуль очок у турнірній таблиці”.

Клуб надав підтверджуючі документи щодо захворювання 7 гравців за 21 годину до початку туру.

З огляду на це, через відсутність гравців Черкаських Мавп на матчі проти Прикарпаття – Говерли (початок о 12:00 27 січня) буде поставлене питання щодо зарахування черкаському клубу поразки “Позбавленням права”. Крім того, буде ініційовано питання щодо зобов’язання БК “Черкаські Мавпи” сплатити компенсацію витрат, пов’язаних з плануванням та організацією гри, а також відповідних витрат, понесених господарем баблу – БК “Старий Луцьк”.

Дві наступні гри за участю Черкаських Мавп проти Політехніки-Галичини та БІПИ будуть перенесені. Про дати перенесених ігор буде повідомлено пізніше.

Наразі Черкаські Мавпи посідають восьму сходинку в турнірній таблиці, маючи три перемоги в 15 матчах Суперліги Parimatch.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x