НовиниЧеркащинаЕнергетики з Черкас вдруге пікетують Кабмін (ФОТО)

Енергетики з Черкас вдруге пікетують Кабмін (ФОТО)

-

- Advertisment -

Працівники "Черкасиобленерго" пікетують Кабінет Міністрів України з вимогою втрутитися в ситуацію, що склалася навколо укладання мирових угод між ПАТ "Черкасиобленерго" та ПАТ "Азот". Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Директор з питань безпеки ПАТ "Черкасиобленерго" Євгеній Лут розповів про ситуацію з перешкоджанням у затверджені мирових угод і просить Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана і Кабмін втрутитися в ситуацію з бездіяльністю виконавчої влади, допомогти в укладанні угод та не допустити знищення двох найбільших підприємств та платників податків у регіоні.

Наразі складається колективне звернення від працівників товариства до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана та Кабінету Міністрів України з проханням зібрати робочу нараду щодо обговорення та затвердження мирових угод та збільшення терміну виплати реструктуризованої заборгованості ПАТ "Черкасиобленерго" перед ДП "Енергоринок", за участі ДП "Енергоринок", ФДМУ, ПАТ "Черкасиобленерго", ПАТ "Азот", НКРЕКП, Черкаської обласної державної адміністрації та представників Кабміну.

Затвердження мирових угод вкрай важливе, бо це можливість для ПАТ "Черкасиобленерго" досягти стабільної роботи компанії, виконувати свої зобов'язання перед ДП "Енергоринок" та своєчасно виплачувати заробітну плату майже чотирьом тисячам працівників.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські енергетики пікетують Апеляційний суд Києва.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x