НовиниЧеркасиЕнергетики Черкащини дали «більше світла» будинку для переселенців

Енергетики Черкащини дали «більше світла» будинку для переселенців

-

- Advertisment -

Для збільшення потужності та поліпшення якості електропостачання будівлі, де проживають внутрішньо переміщені особи, спеціалісти ПАТ «Черкасиобленерго» проводять заміну силових трансформаторів. Про це повідомляє сайт «Черкасиобленерго».

Роботи з реконструкції трансформаторної підстанції проводять згідно технічної документації.

– Ми перебуваємо біля одної з підстанцій міста Черкаси, де бригада Черкаської міської філії в кількості десяти осіб здійснює заміну силових трансформаторів з метою збільшення потужності для будівлі. Приєднання відбувається для будинку, де раніше функціонувала дитяча поліклініка, нині цей об’єкт обладнали під житлову будівлю для переселенців з тимчасово окупованих територій,– розповів майстер дільниці трансформаторних підстанцій і розподільних пристроїв Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Олександр Семиз.– Окрім заміни трансформаторів в роботу входить заміна обладнання в камері 0,4 кВ, тобто повністю здійснюємо реконструкцію обладнання для збільшення потужності.

Електромонтер з експлуатації розподільних мереж дільниці трансформаторних підстанцій і розподільних пристроїв Черкаської міської філії Володимир Островський зауважує, що після встановлення нових потужніших трансформаторів бригада проводитиме їх ошиновку.

– Після ошиновки будемо включати трансформатори в роботу, щоб забезпечити споживачам якісніше електропостачання якомога швидше,– зазначив Володимир Островський.

Головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк зауважує, що такі роботи енергетики Черкаської міської філії розпочали за ініціативи Черкаської міської ради, зокрема департаменту соціальної політики, який опікується внутрішньо переміщеними особами в місті Черкаси.

– Нині проводиться реконструкція цієї будівлі і в рамках реконструкції заплановано збільшити потужність, що наразі ми і виконуємо. Трансформатори ставляться нові, обладнання також міняється на більш новіше, потужніше для забезпечення надійного електропостачання цієї будівлі. Такі роботи здійснюють з метою забезпечення комфортного перебування у будівлі внутрішньо переміщених осіб,– прокоментував Віктор Антонюк.

Незважаючи на воєнний стан енергетики ПАТ «Черкасиобленерго» продовжують роботи з приєднання електроустановок до мереж, а також інші роботи згідно плану з метою безаварійного та якісного розподілу електричної енергії споживачам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x