НовиниЕкстрасенс із Черкас розповіла, як притягнути успіх у 2016...

Екстрасенс із Черкас розповіла, як притягнути успіх у 2016 році

-

- Advertisment -

Учасниця 15-ої української Битви екстрасенсів черкащанка Інна Довгань радить читачам vikka.ua розвивати свої позитивні якості, працювати над собою, ставити цілі та досягати їх. На думку білої відьми, як сама називає себе Інна, замість того, щоб жалітися на життя та дивитися депресивні новини по телебаченню українцям варто оточити себе люблячими людьми.

Також екстрасенс поділилась магічним рецептом, який принесе успіх у Новому 2016 році. "Треба взяти красивий лист паперу приємного кольору і написати на ньому свої плани та бажання на новий рік. При цьому краще розписати їх на кожен місяць року. Важливо добре візуалізувати, уявити собі все задумане. Потім цей папірець треба запечатати та заховати. Наприкінці ж року дістати та порівняти, проаналізувати все, що здійснилося, що ні", – радить Інна Довгань.

Черкаський екстрасенс застерігає людей від негативних думок, а особливо від намірів нашкодити іншим людям. "Всі наші дії це – бумеранг. Те, що роблять люди, обов’язково до них повертається: як погане так і хороше", – переконана учасниця телепроекту.  

Як повідомлялося раніше, 2016-ий буде високосним і принесе 4 затемнення: два сонячні та два місячні. Астролог радить зустрічати його у вбранні палітри червоних. Чоловіки можуть одягнути традиційні костюми з елементами червоного.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x