НовиниЕксперти не зрозуміли, як оцінювали виконання обіцянок Одарича

Експерти не зрозуміли, як оцінювали виконання обіцянок Одарича

-

- Advertisment -

Експерти, яких запросили на круглий стіл з питання оцінки роботи міського голови Черкас Сергія Одарича, заявили, що показники, що виводили на екран, не показують дійсної картини. Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що сьогодні відбувся круглий стіл, під час якого громадська організація "Слово і Діло" оцінювала рівень виконання обіцянок мером Черкас Сергієм Одаричем. Причому за основу бралися його обіцянки, що він давав ще з 2006 року, як тільки вперше очолив Черкаси. Самого міського голови на круглому столі не було. Адже в цей день він перебував в Києві на засідання Шевченківського районного суду.

За словами експерта Сергія Варича, йому не зрозумілі критерії оцінки, адже не видно повної картини.

– Я порадив їм оцінювати по факту. Адже навіть з того, що я побачив, є обіцянка, яка давалася, її зараховують, що вона не виконана, а  по факту там вже все відремонтовано, придбано чи побудовано. Я б пропонував оцінювати за принципом: 10 обіцянок виконаних і 10 невиконаних. Якісь обіцянки переводяться в архів, а потім рахуються. Тому це не є репрезентативним, – зазначив Сергій Варич.

Він також сказав, що не можна порівнювати рівень виконання обіцянок між міськими головами, як це зробила громадська організація. Таке порівняння буде необ’єктивним.

З такими висновками погоджується і керівник місцевої "Опори" Микола Макуха. Зокрема, він зазначив, що йому потрібно знати причини невиконання обіцянок.

– Те, що показуються графіки, називаються якісь цифри, не дає мені повної картини. Я хочу знати причину, чому вона невиконана. Тим більше перші шість обіцянок, які вважають невиконаними, як на мене, взагалі мають перебувати в статусів "у процесі виконання", – зазначив Микола Макуха.

Сам же міський голова Сергій Одарич оцінює такі моніторинги як позитивну річ у співпраці з громадськістю. Крім того, він шкодує, що організатори не могли перенести засідання круглого столу, оскільки йому самому хотілося б побувати на цьому заході і відповісти на запитання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x