додому Новини Черкащина Екснаставник "Черкаських Мавп" отримав звання "Заслуженого тренера України" за результат Ткаченка (Фото)

Екснаставник "Черкаських Мавп" отримав звання "Заслуженого тренера України" за результат Ткаченка (Фото)

0

Відомий по роботі з "Черкаськими Мавпами" тренер Анатолій Федоренко отримав звання заслуженого тренера України.

Присвоєння звання відбулося наказом міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта, інформує пресслужба БК.

Почесне звання "Заслужений тренер України" присвоєно першим наставникам срібних призерів чемпіонату світу U-23 з баскетболу 3х3. Таким чином, Анатолій Федоренко отримав відзнаку, як перший тренер Івана Ткаченка, котрий у листопаді 2019-го здобув срібло чемпіонату Світу.

У складі збірної України окрім Ткаченка виступав і ще один представник "Черкаських Мавп" Нікіта Руслов. Його перший тренер Максим Міхельсон звання "Заслуженого тренера України" отримав ще у 2017-му, за досягнення у 3х3 Олександра Кобця.

Анатолій Федоренко тренував головну команду "Черкаських Мавп" протягом двох сезонів 2004-2005 та 2005-2006. У 2006-му Федоренко разом з командою здобув путівку до Суперліги, посівши друге місце у Вищій лізі України.

Після цього Федоренко працював шість років з юнацькими командами "Черкаських Мавп", зокрема був наставником "Черкаських Мавп-97" де і починав Іван Ткаченко. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" підписали угоду з обласним центром служби крові.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version