додому Новини Черкащина Ексгубернатор Черкащини, якого розшукували, написав статтю

Ексгубернатор Черкащини, якого розшукували, написав статтю

0

Ексгубернатор Черкащини Сергій Тулуб, який кілька років перебував в розшуку, став автором статті в національній газеті «Голос України», яка фінансується  за кошти державного бюджету. Для аналізу енергетичної кризи в Україні йому віддали цілу шпальту.

Ексгубернатор Черкащини спробував проаналізувати ситуацію в енергетичній сфері України. Він не критикує нинішню владу, але наголошує на необхідності проведення аудиту і … кадрових змін у енергетичній галузі. Чиновник часів президенства Януковича радить нинішньому президенту України Володимиру Зеленському звернути увагу на енергетичну галузь.

Нині перебування Сергія Тулуба невідоме. За одними даними він в Україні, за іншими – за кордоном. Кримінальні справи щодо нього закриті, його знято з розшуку. Тому ніщо не заважає Сергію Тулубу повернутися в Україну і навіть зайняти пост в Кабінеті Міністрів.

Як повідомляє сайт «Прочерк», 24 лютого 2014 року колишньому голові Черкаської ОДА Сергію Тулубу було оголошено про підозри за 3 “кримінальними” статтями: за частиною 1 статті 172 ККУ (грубе порушення законодавства про працю), частиною 2 статті 191 (незаконне одержання матеріальних благ або вигід майнового характеру у значному розмірі за виконання чи невиконання будь-яких дій з використанням службового становища), частиною 1 статті 364 (зловживання владою).

Наступного дня, 25 лютого, слідчим суддею задоволено клопотання про дозвіл на затримання підозрюваного Тулуба.

У квітні 2014 та в листопаді 2016 року прокурорами були внесені постанови про закриття кримінальних проваджень по діяннях Тулуба: зокрема, щодо зловживання владою та замаху на привласнення 600 тис. грн. бюджетних коштів.

Своє продовження в матеріалах досудового слідства отримала лише історія з використанням службового транспорту, та й вона, схоже, близька до свого фіналу. У міжнародному розшуку екс-губернатор пофігурував лише кілька місяців, уже 6 травня 2014 року Тулуб був “знятий” звідти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині улюблене місце тусовок байкерів виставили на продаж

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version