НовиниЧеркащинаЕксгубернатор Черкащини, якого розшукували, написав статтю

Ексгубернатор Черкащини, якого розшукували, написав статтю

-

- Advertisment -

Ексгубернатор Черкащини Сергій Тулуб, який кілька років перебував в розшуку, став автором статті в національній газеті «Голос України», яка фінансується  за кошти державного бюджету. Для аналізу енергетичної кризи в Україні йому віддали цілу шпальту.

Ексгубернатор Черкащини спробував проаналізувати ситуацію в енергетичній сфері України. Він не критикує нинішню владу, але наголошує на необхідності проведення аудиту і … кадрових змін у енергетичній галузі. Чиновник часів президенства Януковича радить нинішньому президенту України Володимиру Зеленському звернути увагу на енергетичну галузь.

Нині перебування Сергія Тулуба невідоме. За одними даними він в Україні, за іншими – за кордоном. Кримінальні справи щодо нього закриті, його знято з розшуку. Тому ніщо не заважає Сергію Тулубу повернутися в Україну і навіть зайняти пост в Кабінеті Міністрів.

Як повідомляє сайт «Прочерк», 24 лютого 2014 року колишньому голові Черкаської ОДА Сергію Тулубу було оголошено про підозри за 3 “кримінальними” статтями: за частиною 1 статті 172 ККУ (грубе порушення законодавства про працю), частиною 2 статті 191 (незаконне одержання матеріальних благ або вигід майнового характеру у значному розмірі за виконання чи невиконання будь-яких дій з використанням службового становища), частиною 1 статті 364 (зловживання владою).

Наступного дня, 25 лютого, слідчим суддею задоволено клопотання про дозвіл на затримання підозрюваного Тулуба.

У квітні 2014 та в листопаді 2016 року прокурорами були внесені постанови про закриття кримінальних проваджень по діяннях Тулуба: зокрема, щодо зловживання владою та замаху на привласнення 600 тис. грн. бюджетних коштів.

Своє продовження в матеріалах досудового слідства отримала лише історія з використанням службового транспорту, та й вона, схоже, близька до свого фіналу. У міжнародному розшуку екс-губернатор пофігурував лише кілька місяців, уже 6 травня 2014 року Тулуб був “знятий” звідти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині улюблене місце тусовок байкерів виставили на продаж

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x