НовиниЧеркащинаЕкс-заступник черкаського мера потрапив у "чистилище" "Миротворця"

Екс-заступник черкаського мера потрапив у "чистилище" "Миротворця"

-

- Advertisment -

Екс-заступник черкаського мера Геннадій Шевченко потрапив до бази сайту "Миротворець". Про це йдеться на сайті Центру.

Екс-посадовця було помічено під час подій, що відбувалися після виступу Президента в Черкасах 9 березня. Тоді від дій "Національного корпусу" постраждало 22 правоохоронці, які звернулися за медичною допомогою та мали травми різної тяжкості.

Наразі до списку сайту "Миротворець" вже нвнесено кылькох членів черкаського "Нацкорпусу", яких підозрюють в організації останніх подій. Першим туди потрапив очільник обласного осередку партії Дмитро Кухарчук. 

Після останніх подій лави "Миротворця" поповнив і колишній заступник мера Черкас Анатолія Бондаренка "батьківщинівець" Геннадій Шевченко. Зазначимо, що відтоді, як він пішов з посади заступника, його вважають одним із найактивніших учасників політичних акцій у Черкасах. Зокрема він брав активну участь підчас "чорної" сесії, що відбувалася в Черкасах 29 січня 2018 року, супроводжував рейдерів, які захоплювали місцевий асфальтобетонний завод, та був активним учасником акцій біля обласної прокуратури у жовтні 2018 року. 

Геннадій Шевченко донедавна очолював КП "Черкасиінвестбуд". Саме під час його керівництва було зірване будівництво сучасної спортивної арени в місті. Під час засідання міжвідомчої комісії екс-посадовець заявив: Черкаси освоїти субвенційні кошти не встигнуть. Причина, мовляв, у політичних іграх, які ведуться в місті. Відтак, запропонував можновладцям забрати раніше виділені 27 млн. грн. і віддати тим містам, які зможуть реалізувати поставлені плани. Тим часом, деякі обласні центри, які отримали такі ж субвенції, не лише затвердили проект, а вже розпочали підготовчі роботи до будівництв спортивних арен. 

Ще до свого призначення заступником міського голови Шевченко "засвітився" у ще одному скандалі: погрожував патрульним, які збирались оштрафувати політика за стоянку в забороненому місці. 

 

На сайті ж "Миротворця" "батьківщинівцю" Геннадію Шевченку дали таку характеристику: "учасник нападу на співробітників НП МВС України 9 березня 2019 року в Черкасах, нанесення тілесних ушкоджень поліцейським, співорганізатор проплачених мітингів. Провокатор. Організатор замовних проплачених мітингів і маніфестацій під прикриттям націоналістичних і патріотичного гасел".

Нагадаємо, 9 березня, після виступу Президента на одній з центральних площ міста представники "Національного корпусу" влаштували провокацію. Молодики в балаклавах та синьому камуфляжі під керівництвом Дмитра Кухарчука намагались перешкодити руху президентського кортежу. Потому – застосовуючи димові шашки та фаєри, вступили в бійку з полісменами. За останніми даними, під час бійки постраждало понад 20 правоохоронців. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, лідер черкаського "нацкорпусу" потрапив до "чистилища" "Миротворця".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x