додому Новини Екс-регіонал Беззубенко проходить перевірку

Екс-регіонал Беззубенко проходить перевірку

0

Міський голова Черкас Сергій Одарич подав документи на проходження колишнім першим заступником мера Віктором Беззубенком перевірки згідно із законом про люстрацію.

"Поки що відповіді я не отримав. Сьогодні у Міністерстві юстицій та в інших органах, які зобов'язані проводити перевірку, десятки тисяч таких заяв. Я вже підписав з півсотні цих заяв. У мене вже ручки не вистачає, тому що закон вимагає, щоб перший керівник підписував, делегувати нікому не можна. По кожній особі треба підписати в 6 чи 7 різних інстанцій документи", – зазначив мер.

Нагадаємо, на прес-конференції у січні Сергій Одарич розповів, що призначить Беззубенка своїм радником, якщо той пройде люстраційну перевірку.

"Я бачу цю людину радником міського голови. Я вважаю, що в цих стінах немає більш грамотної людини, яка розуміється у питаннях міста. Я не поділяю тих речей, які він робив, будучи членом Партії регіонів, але в надзвичайно складних економічних умовах мені його допомога потрібна. Це моє право – мати радника", – заявив тоді Одарич.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version