НовиниЕкс-начальник обласної міліції потрапив до особливого списку генпрокурора (ВІДЕО)

Екс-начальник обласної міліції потрапив до особливого списку генпрокурора (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Прізвище колишнього начальника УМВС України в Черкаській області увійшло до "списку справедливості" генерального прокурора України Віталія Яреми, який він склав відразу після його призначення на посаду, повідомляє "Прочерк" з посиланням на  "Дзеркало тижня".

За словами генпрокурора, складено повідомлення про підозру і оголошений у розшук начальник УМВС України в Черкаській області, який віддав незаконний наказ про розгін мирної акції протесту в Черкасах.

Нагадаємо, що під час січневих подій обласною міліцією керував Володимир Ліпандін. 25 лютого новопризначений в. о. Міністра МВС України Арсен Аваков звільнив тодішнього очільника черкаської міліції одним із перших.

"Список справедливості" Яреми – це неформальний документ, що є планом дій, генпрокурор Віталій Ярема для себе назвав "списком справедливості". Це –перелік справ, негайного розслідування яких вимагає українське суспільство.

Список складається із близько 30 пунктів. Серед них – події на Майдані, тотальна корупція, необхідність повернення вкрадених і незаконно вивезених за межі України активів, сепаратизм і зазіхання на територіальну цілісність держави, злочини у військовій сфері, травнева трагедія в Одесі, авіакатастрофа малайзійського "Боїнга", зухвале викрадення Наді Савченко, Іловайська трагедія тощо.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x