НовиниЕкс-начальник ДАІ з Уманщини стріляв у людину (ВІДЕО)

Екс-начальник ДАІ з Уманщини стріляв у людину (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

В Умані екс-начальник ДАІ Олег Шатохін стріляв у директора магазину. За його словами – це був самозахист. Чоловік із простреленою ногою перебуває у лікарні. Потерпілому зробили операцію та витягнули з ноги гумову кулю. Про це йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Конфлікт виник через магазин, що розташований у дворі будинку. На заклад скаржаться усі, зокрема й колишній міліціонер, через торгівлю спиртним уночі. Місцеві стають на захист екс-правоохоронця, однак суд може кваліфікувати його дії, як серйозний злочин.

Стрілянина відбулася серед білого дня при свідках. Причиною став магазин, який належить матері потерпілого.Жителі скаржаться, що вночі біля магазину, що знаходиться в будинку, збираються люди, розпивають спиртне, голосно матюкаються, що заважає їм відпочивати.

Чоловік, який стріляв, розповідає, що спочатку магазин працював як продуктовий, а згодом перетворився на нічну розливайку. Колишній ДАІшник писав заяви і на ім’я міського голови, і прокурора, начальника міліції. Це були вже другі звернення, перші ж – ще рік тому.

Версії у чоловіків різні. Потерпілий говорить, що Шатохін стріляв із машини фактично без причини, коли той підійшов, щоб поговорити. А сам Олег говорить, що потерпілий відібрав у нього телефон та навіть погрожував убити.

У міліцію звернулися обоє чоловіків. Однак там відкрили кримінальне провадження тільки за фактом грабежу. Але справу можуть перекваліфікувати.

Джерело: Youtube/Надзвичайні новини. ICTV

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x