НовиниЕкс-міністр на Черкащині штовхав уручну байк через погані дороги

Екс-міністр на Черкащині штовхав уручну байк через погані дороги

-

- Advertisment -

Колишній міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка 5 травня у межах доброчинного мотопробігу приїхав до Черкас, пише "ГромЧе".

Не обійшлося без казусів. Через стан доріг екс-міністр спізнився на зустріч із черкащанами на три години. На дорозі між Шполою та Звенигородкою йому довелося вручну штовхати власний байк через жахливий стан дорожнього покриття. Як зізнався Ігор Швайка, подібна ситуація під час мотопробігу виникла не вперше.

У Черкасах екс-міністр поспілкувався із черкащанками, які прийшли на зустріч. Зокрема він розповів про мету мотопробігу, а також відповів на питання з приводу доцільності легалізації добровольчих збройних формувань, мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення та причини тимчасових поразок України у війні на Донбасі.

Також відбувся збір коштів для Харківського військового шпиталю (Військово-медичного клінічного центра Північного регіону), що одним з перших приймає поранених із зони бойових дій російсько-української війни.

Нагадаємо, що мотопробіг, ініційований Ігорем Швайкою, стартував ще 1 травня. На думку Ігоря Швайки, такий заїзд символізує єдність українських земель та прагнення українців до перемоги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дев’ять мільярдів гривень податків заплатили черкащани за січень-квітень 

9 034 млн грн податків, зборів та платежів сплатили до бюджетів усіх рівнів платники Черкаської області за січень-квітень 2024...

В Умані виявили двох нелегальних мігрантів, які мають виїхати з України

Міграційна служба виявила двох іноземців, які протермінували дозволений строк перебування в Україні. Їх зобов’язали покинути Україну. Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x