НовиниЕкс-меру Черкас не вдалося відсудити грошей у журналістів

Екс-меру Черкас не вдалося відсудити грошей у журналістів

-

- Advertisment -

Печерський районний суд Києва залишив без розгляду позов одіозного екс-народного депутата, колишнього міського голову Черкас Володимира Олійника до голови ревізійної комісії НМПУ, редактора газети "Правдошукач" Юрія Шеляженка і фрілансеру Альони Палій.

Як повідомляє Незалежна медіа-профспілка України, Олійник не з'явився на одному із засідань у цій справі. На останні засідання не приходила і його адвокат без пояснення причин. У зв'язку з цим медіа-юрист, заступник голови Незалежної медіа-профспілки України Олександр Тарасов вказав підстави для припинення провадження у справі.

Нагадаємо, екс-депутат, оголошений в розшук Генеральною прокуратурою України за фальсифікацію голосування за закони про диктатуру Януковича 16 січня 2014 року, вимагав від журналістів спростування окремих уривків статті "Диктатура закону як джерело соціальних потрясінь в Україні" та компенсацію моральної шкоди в сумі 100 тис. грн.

Незалежна медіа-профспілка висловила обурення цинізмом Олійника і вимагає від Генеральної прокуратури довести до кінця розслідування справи про фальсифікацію під час ухвалення "диктаторських законів".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x