додому Новини Екс-керівник інституту пожежної безпеки очолив "Укрінтеренерго"

Екс-керівник інституту пожежної безпеки очолив "Укрінтеренерго"

0

Виконуючим обов'язки директора державного підприємства зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго" призначили колишнього очільника Черкаського інститут пожежної безпеки Василя Андрієнка, пишуть "Українські новини".

Керівництво "Укрінтеренерго" змінюється четвертий раз за місяць. Часту зміну керівництва в компанії експерти пов'язують зі складними переговорами про забезпечення імпорту електроенергії з Росії.

Державне підприємство зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго" було створено в січні 1993 року для підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності енергетичної галузі України. Компанія брала участь у будівництві ЛЕП і ГЕС у В'єтнамі, в поставках сучасного обладнання для Дністровської ГЕС, Ташлицької ГАЕС, Бурштинської ТЕС, в технічному переоснащенні електрофільтрів Бурштинської та Слов'янської ТЕС.

Підприємство також займалося поставками електроенергії до країн Європи. Кабінет міністрів постановою №148 від 7 травня 2014 визначив "Укрінтеренерго" єдиним, хто буде здійснювати закупівлі електроенергії на оптовому ринку для поставки на окуповані території Криму.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version