додому Новини Черкащина Екс-дружина відомого черкащанина назагал розповіла про його зради, борги і коханок (Відео)

Екс-дружина відомого черкащанина назагал розповіла про його зради, борги і коханок (Відео)

0

Колишня дружина відомого шоумена з Умані Володимира Остапчука, Олена Войченко дала відверте інтерв'ю Ганні Олицькій.

У бесіді з телеведучою 35-річна екс-дружина Остапчука і мати його двох дітей висловилася про психіатричну експертизу, яку їй треба буде пройти, а також розповіла про його численні зради і фінансові проблеми, з якими їй довелося зіткнутися після розриву.

Войченко повідомила, що причиною розлучення стали постійні зради Остапчука, а також його зв'язок з новою коханою – нотаріусом Христиною. Дівчина додала, що Остапчук опублікував перше спільне фото з новою коханою, а також з'явився разом з нею в програмі "Світське життя" в її день народження.

Крім того, Олена зізналася, що колишній чоловік розраховувався її кредиткою, вже будучи у стосунках з іншою жінкою.

"Це дуже смішно, тому що він їздив на квартиру до неї і розраховувався моєю кредитною карткою за убер. Я все розумію, але давай не моєю карткою розраховуватися за таксі, коли ти вночі приїхав від іншої дівчини", – говорить вона.

Жінка додала, що боїться ходити по вулиці одна через необхідність проходження психіатричної експертизи.

"Він попросив про експертизу. Мене набрали з опікунської ради, сказали про це. Мені знайома говорила, що знає, що бувають страшні випадки, коли дівчина йшла по вулиці, до неї підійшли і щось вкололи, а потім повезли на експертизу. І це страшно. Вона мені дзвонить і каже, постарайся не гуляти одна. Якщо людина намагається тиснути на мене всіляко – і сам факт експертизи, і вихід офіційно представити дівчину в мій день народження…", – говорить вона.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відомий репер з Черкас створив іронічний кліп про карантин.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version