НовиниОсвітаДиректор Черкаського професійного ліцею написав заяву на звільнення

Директор Черкаського професійного ліцею написав заяву на звільнення

-

- Advertisment -

Директор Черкаського професійного ліцею Дмитро Мединський звільняється — про це повідомила заступниця міського голови Марина Гаркава, інформує zmi.ck.ua.

Нагадаємо, минулого тижня батьки та викладачі цього ліцею збирали мітинг, щоб зберегти заклад. Адже з’явилася інформація, що майновий заклад можуть передати зі сфери управління Міносвіти у розпорядження ДСНС. На згаданому зібранні директор не був присутній. Відеосюжет телеканалу ВІККА, знятий у стінах ліцею, можна переглянути тут.

Заступниця міського голови Марина Гаркава та директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Богдан Бєлов 5 квітня зустрілися з колективом.

Ми були прикро вражені, що люди дезінформовані, — заявила на початку зустрічі заступниця міського голови Черкас. — Чи навіть використані у чиїхось цілях. На сесії прозвучало, що колективу не доносилася інформація, яка звучала на онлайн нарадах. У мене мало бути питання до пана Мединського (директора ЧПЛ — Авт.), але він уже написав заяву на звільнення. Це не дуже гідна поведінка, враховуючи той факт, що керівник не повідомив колективу про наміри позбавити його майнового комплексу.

Марина Гаркава повідомила, що невдовзі має бути ще одна онлайн зустріч із цього питання:

Ми надамо статистичну інформацію, яку просило міністерство — про наповненість закладів, лабораторії, дублювання професій. Після наради вже знатимемо, хто буде виконувати обов’язки керівника й зобов’яжемо його донести інформацію до колективу. Маєте зрозуміти одне, казала це міністерству освіти й кажу це вам: питання особисто для мене — це навіть не питання передачі майнових комплексів, це питання людей. Майновий комплекс — це будівлі. А тисяча людей, які живуть, працюють і навчаються тут — це наші люди, яке б рішення не ухвалило міністерство. Саме нам потрібно буде в разі чого влаштовувати когось на роботу, а когось — на навчання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Умань прощатиметься із колишнім міським головою, який загинув на війні

На війні з росією загинув очільник міста Умань (2015 - 2020 рр), воїн-захисник, командир кулеметного взводу, молодший сержант -...

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x