додому Новини Черкащина Двоє п’яних черкащан викрали та розібрали мопед

Двоє п’яних черкащан викрали та розібрали мопед

0

Двоє нетверезих чоловіків вночі біля гуртожитку в місті Чигирин викрали мопед. Після чого відкотили його додому та розібрали на запчастини. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До чергової частини Чигиринського відділення поліції звернувся місцевий житель та повідомив про те, що біля гуртожитку, в якому він проживає, невідомі викрали його мопед. Правоохоронці опитали місцевих жителів та дізнались, що в одному з дворів люди бачили двох чоловіків, які розбирали на запчастини схожий за описом викрадений мопед.

Підозрюваних було затримано. Ними виявились раніше судимий 24-річний та 22-річний жителі міста Чигирин. За місцем проживання одного з хлопців, поліцейські вилучили розібраний викрадений мопед. Затримані пояснили, що викрали транспортний засіб задля власної наживи.

За скоєне обом загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік вкрав велосипед у підлітка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version