НовиниЧеркащинаДвоє із "Черкаських Мавп" провели майстер-клас для найменших дівчат...

Двоє із "Черкаських Мавп" провели майстер-клас для найменших дівчат (Фото)

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" продовжують серію майстер-класів. Окрім звичних шкіл міста, гравці "Мавп" приходять на тренування і до вихованців клубу.

Цього разу майстер-клас отримали зовсім юні дівчата з команд 2008-го та 09-го років народження. З дівчатами займалися молоді гравці основи Ігор Сергеєв та Олег Бондаренко, інформує пресслужба БК.

Дівочий баскетбол у Черкасах вже кілька років стрімко розвивається. Цьогоріч у баскетбольній школі клубу вже чотири команди дівчат. 10-12-річні дівчата займаються баскетболом з осені, але вже зараз помітний суттєвий прогрес. Юні баскетболістки вже знають базові елементи, виконують подвійний крок, відточують дриблінг та індивідуальний захист. Наступного року дівчата дебютують у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі України, тому майстер-клас із гравцями Суперліги – хороший поштовх для серйозного підходу до тренувань.

Баскетболісти-професіонали не очікували такого від зовсім юних дівчат.

"Враження найкращі. До цього я ходив до шкіл, був у коледжі. Сьогодні було приємно попрацювати з дівчатами-вихованками клубу. Дуже приємно, дівчатка всі завзято працювали, запитували якісь нюанси. Зараз підходять, не встигаю з усіма фотографуватися. Помітно, що вони фанатіють баскетболом. До того ж, попри юний вік, я здивувався тому, що вони багато чого вміють і знають. Це добре. Впевнений, що наш прихід ще більше додасть їм мотивації для занять цим спортом", – ділиться враженнями Олег Бондаренко.

Після тривалої розминки, Ігор та Олег разом з дівчатами виконали ряд базових баскетбольних елементів. Ігор показав, як потрібно працювати у трисекундній зоні, грати у пості та захищатися. Олег поділився думками стосовно розіграшу м'яча, дриблінгу.

"Мені дуже сподобалося, як ми грали. Цікаво, що до нас прийшли дорослі баскетболісти. Я дуже люблю баскетбол і "Черкаські Мавпи". Займаюся вже рік і хочу й далі це робити", – ділиться враженнями гравчиня "Венето-Черкаси-09"Лілія.

Найбільше часу залишили на гру. Сергеєв та Бондаренко провели міні-турнір із чотирма командами. Кожен із гравців взяв собі по команді, баскетболісти взяли на себе функцію плеймейкерів, розігруючи м'яч та даючи дівчатам забити якомога більше. Втім самі також потішили точними дальніми спробами. У турнірі панувала дружня атмосфера. Баскетболісти неабияк зарядилися цим запалом від дівчат й отримали масу позитивних вражень.

Юлія Квітка-Охріменко, головний тренер "Венето-Черкаси-09":
"Ми запросили гравців "Черкаських Мавп". Втім дівчатам я про це не казала, лише батьків попросила, щоб всі діти прийшли на тренування, тому що буде сюрприз. Він вдався. Дітки дуже задоволені, просять щоб ще проходили такі майстер-класи. Кожна така зустріч – поштовх для того, щоб займатися баскетболом. Дізнаватися щось нове. Сьогоднішнє тренування видалося досить продуктивним".

Олег та Ігор подарували дівчатам клубну атрибутику, втім гравчині ще довго не відпускали їх. Баскетболісти влаштували імпровізовану фото- та автограф-сесію.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" оприлюднили анонс баскетбольного тижня.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як у Черкасах роздавали корм хвостатим переселенцям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Черкасах біля одного із ТРЦ міста роздавали корм для хвостатих переселенців. Це коти і собаки, господарі яких не...

Водія рейсового автобуса, який перекинувся на Уманщині, будуть судити

Суд вирішив направити до суду справу 57-річного водія автобуса, який перевищив швидкість і скоїв ДТП на Уманщині, в результаті...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x