НовиниЧеркасиДвоє черкаських лікарів удостоєні «Медичного Оскара» 

Двоє черкаських лікарів удостоєні «Медичного Оскара» 

-

- Advertisment -

Двох черкаських лікарів нагородили відзнакою за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона». Повідомляє Черкаська міська рада

Нагороду отримали В’ячеслав Миколаєнко, директор комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська дитяча лікарня», військовий лікар 181 бригади ТРО та Володимир Соболевський, директор ТОВ «СТОМАТОЛОГІЯ СОБОЛЕВСЬКОГО», лідер благодійного фонду «Стоматологи Черкас». 

Цю відзнаку вважають «Медичним Оскаром» України. Урочиста церемонія її вручення відбулася у Києві 9 серпня, в день святого великомученика і цілителя Пантелеймона, духовного покровителя лікарів.

Нинішнього року за поданням Регіональних рад цієї Відзнаки участь у конкурсі взяли медичні працівники з більшості областей України. За умовами конкурсу необхідно обрати по одному військовому та цивільному медику.

За результатами засідання Поважної ради медичну нагороду переможцям Конкурсу вручив Голова ради, доктор медичних наук, заслужений лікар України Василь Князевич.

Черкаські лікарі отримали її в номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором».

«Обидва номінанти є фахівцями своєї справи, користуються авторитетом і повагою колег. А в складний для держави момент поєднали професіоналізм зі служінням народу й Україні. Від імені міської влади Черкас вітаю переможців цьогорічного конкурсу і дякую всій медичній спільноті за професіоналізм і гуманізм, яких зараз ми потребуємо особливо. Переконаний, що кожен медик, який залишився в Україні, на своєму робочому місці заслуговує великої вдячності та поваги», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг, голова Регіональної ради Черкаської області Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» Всеволод Кульчиковський.

Читайте також:

На Черкащині у Холодному Яру п’ятий рік поспіль висаджували півонії (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x