додому Новини Черкащина Двоє бізнесменів та екс-"коп" побили родину на Черкащині (ВІДЕО)

Двоє бізнесменів та екс-"коп" побили родину на Черкащині (ВІДЕО)

0

У Кам’янці троє чоловіків жорстоко побили родину місцевих. Подія сталася ввечері неподалік відділку поліції. Однак правоохоронці розбороняти бійку не поспішали. Наразі потерпілі не виходять на вулицю, оскільки бояться за свої життя.

Про це йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин".

Так, потерпілий Валерій Шелест зі своїм зятем вийшов покурити на балкон та побачив, як біля його машини на вулиці ходить якась жінка, заглядає всередину та намагається розбити скло. Після того, як вона кілька разів вдарила бокові дверцята машини, спрацювала сигналізація.

Валерій вийшов до жінки, щоб з’ясувати намір її дій, однак вона почала себе агресивно поводити, кричала та повідомила, що зараз прийде чоловік, який з ним розбереться. Вже за хвилину з темряви вискочив невідомий та одразу почав бити Валерія. На захист чоловіка вибіг його зять, дружина та донька. Однак це не зупинило нападника.

Зять Валерія Віталій Турович повідомив журналістам, що нападник почав бити його тещу та дружину і він кинувся їх боронити. Однак бійку зупинити не вдалося. Тетяну Шелест побили настільки сильно, що вона із травмою голови та забоями потрапила до лікарні.

Донька потерпілих Юлія Турович почала кликати на допомогу та побігла до відділку поліції. Він знаходиться менш ніж за сто метрів від місця події. Жінку зустрів біля входу керівник відділку і вона йому все розповіла. Однак правоохоронець повідомив, що "не може нічим допомогти, оскільки всі поліцейські на виїзді".

Незважаючи на це, згодом до місця події все ж прийшло кілька патрульних. Однак вони не поспішали затримувати нападника та ще двох чоловіків, яких той викликав на підкріплення. Правоохоронці просто спостерігали за бійкою.

Згодом сутичка ззупинилася і всі пішли до відділку поліції. У своїх кривдниках родина потерпілих впізнала колишнього правоохоронця, який був заступником керівника відділку поліції Володимира Кузьменка та двох його товаришів – впливових місцевих бізнесменів.

Тож постраждалі бояться, що справа не дійде до суду і їм не вдасться покарати нападників. В обласному ж відділку поліції переконують, що все йде за графіком і наразі відкрито два кримінальні провадження. Оскільки обидві сторони написали заяви.

Як повідомляв сайт vikka.ua, невідомі на Черкащині катували та пограбували родину лісника.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version