НовиниДвох смілянських міліціонерів судитимуть через збут наркотиків

Двох смілянських міліціонерів судитимуть через збут наркотиків

-

- Advertisment -

Слідчий відділ прокуратури Черкаської області завершив досудове розслідування та скерував до суду обвинувальний акт щодо двох працівників міліції за вчинення тяжких злочинів у сфері службової діяльності та незаконного обігу наркотичних засобів.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Правоохоронців підозрюють у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні наркотичних засобів, а також у їх незаконному збуті у травні на території Смілянського району, вчиненому повторно за попередньою змовою групою осіб, а також зловживанні владою.

Слідство кваліфікує їхні дії за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, перевезення та зберігання наркотичних засобів з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу вчинений повторно за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 28,   ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної особи, використання службовою особою влади всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом державним інтересам, вчинене за попередньою змовою осіб).

Підозрювані вже звільнені із займаних посад. Їм загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x