НовиниЧеркащинаДвох домушників затримали на Черкащині

Двох домушників затримали на Черкащині

-

- Advertisment -

У Городищі працівниками поліції було затримано двох друзів, які два рази обікрали будинок одного з місцевих жителів. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Місцевий житель повідомив у чергову частину Городищенського відділення поліції про крадіжку. Потерпілий розповів поліцейським, що до його домоволодіння через вікно, вже вдруге потрапили зловмисники. Вони викрали планшет, колонки до магнітофону, срібний ланцюжок із хрестиком, екшен-камеру, дві бензокоси, одяг та рюкзак на загальну суму близько 12500 гривень.

Під час слідства працівники поліції встановили одного із підозрюваних. Ним виявився раніше судимий житель одного із сіл Городищенського району. Правоохоронці відшукали підозрюваного на одній із вулиць міста Городища, в руках він тримав викрадений у потерпілого рюкзак. Під час допиту затриманий розповів, що обікрав постраждалого разом із раніше судимим знайомим жителем міста Дніпродержинська, який близько пів року проживає у сусідньому селі Городищенського району.

Спочатку вони у потерпілого викрали бензокосу, потрапивши в будинок через вікно, вони роздивилися, що ще можна поцупити, і через тиждень залізли до нього вдруге. Викрадені речі зловмисники продали, а кошти витратили на власні потреби.

Частину речових доказів було вилучено. Зараз чоловіків тримають під вартою. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Також, правоохоронці перевіряють їх причетність до інших кримінальних правопорушень.

Як повідомляв vikka.ua, молодий уманчанин пограбував 91-річного ветерана.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Понад 3 600 пасок освятили і передали  із Черкас на передову (ВІДЕО) 

Паски на передову зібрали і передали активні черкасці. До ініціативи долучились майже всі навчальні заклади міста: дитячі садки, школи,...

Де святити паску: список храмів ПЦУ в Черкасах

Перелік храмів ПЦУ, де можна освятити Великодні кошики, опублікували на сторінці Капеланської служби Черкаської ТрО.  Свято-Троїцький кафедральний собор...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x